Sport Coaching

Personal Training

  • 1 uur outdoor sporten
  • Kwalitatief goede begeleiding
  • Gegarandeerd resultaat
  • Op maat gemaakte trainingen
  • Intensieve trainingen;

Small Group Training

  • Groepjes van min. 3 en max. 6 personen
  • Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier
  • Trainen op verschillende niveaus
  • Gegarandeerd resultaat
  • De tijd wordt bepaald in overleg met de groep

Personal Training

Als het gaat over personal training dan gaat het over het trainen in een 1-op-1 situatie samen met jouw eigen trainer om specifiek de door jou opgestelde doelen te behalen. Bij B-Bright kan jij je aanmelden voor personal training. Samen kijken wij dan naar jouw doelen en stemmen hier een realistisch en op maat gemaakt plan op af. De dag, het tijdstip en de hoeveelheid van de training worden dan bepaald.

Het voordeel van personal training is dat deze geschikt is voor zowel beginners als gevorderden en de training kan vervolgens hier volledig op worden afgestemd. Je gaat hierdoor, op je eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie, kracht en fysieke gezondheid werken.

De voordelen van personal training:

Bij B-Bright is de personal training ingericht volledig op de wensen en doelen van jou. Het trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat jouw doelen sneller en effectiever behaald kunnen worden. 

De voordelen van personal training zijn als volgt:
– Je kunt trainen op verschillende niveaus;
– Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
– Een personal trainer zorgt voor motivatie en haalt met jou het maximale uit elke training;
– Intensieve trainingen;
– Perfectioneren van jou techniek;
– Optimaal resultaat behalen;
– Adviseren op het gebied van leefstijl;
– Een stok achter de deur;
– Je krijgt handvatten om jouw doel(en) zo effectief mogelijk te bereiken

Kies voor personal training

De kans is groot dat personal training jou nu ook aanspreekt. Een leuke, super effectieve manier van trainen 1-op-1 met jouw eigen trainer en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Bij B-Bright zal jij altijd motiveert worden waardoor je meer zin hebt om te gaan en jij kunt hierdoor ook beter jou doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de personal training. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een personal training bij B-Bright voor jou kan betekenen!

Meld je nu aan voor een gratis fitcheck en bepaal samen met jouw coach of Personal Training bij B-Bright voor jou de uitkomst is!

Small Group Training

Als het gaat over small group training dan gaat het over het trainen in een kleine groep van drie tot zes personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s.
Bij B-Bright kunnen mensen zich ook aanmelden en dan zich bij elkaar aansluiten als small group voor de training. De dag en het tijdstip van de training worden dan bepaald.
Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren.


De voordelen van Small Group Training:

De voordelen van de small group training zijn als volgt:

– Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode; 
– De tijd wordt bepaald in overleg met de groep;
– Training in gezelschap is gezellig en je maakt samen plezier; 
– Optimaal resultaat behalen;
– Je kunt trainen op verschillende niveaus


Kies ook voor Small Group Training

De kans is groot dat small group training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training bij B-Bright met jou gaat doen!

 

Meld jou/jullie nu aan voor een gratis fitcheck en bepaal samen met jouw/jullie coach of Small Group Training bij B-Bright voor jou/jullie de uitkomst is!