Online Coaching

Kort & Krachtig

Het pakket Kort & Krachtig is een coachingstraject van 1 maand.

We stellen doelen op waarmee jij aan de slag kunt. Na de eerste afspraak ga jij hier direct zelf mee aan de slag waarna we hier nog eenmalig op terug kijken en jij vervolgens met minimale handvatten verder aan de slag kunt.

 

 

 

Krachtig & Flexibel

Het pakket Krachtig & Flexibel is vergelijkbaar met het pakket Kort & Krachtig. Echter duurt dit coachingstraject 3 maanden. 

Binnen deze 3 maanden kunnen wij jou de handvatten aanreiken waarmee jij daadwerkelijk verder kunt. We stellen realistische en tijdsgebonden doelen op waarmee jij vervolgens aan de slag kunt. Omdat wij hier vaker contact zullen hebben, er meer vragen gesteld kunnen worden en er meer antwoorden zullen komen, zal jij dichterbij het behalen van jouw doel komen.

 

Intensief

Het pakket Intensief is een pakket bestaande uit 6 maanden intensieve coaching. 

Er zullen veel contact momenten zijn waarin er samen gekeken kan worden naar de meest passende oplossing voor de gestelde problematiek. 

Op basis van zorgvuldig uitgewerkte doelen kan er op deze, in een langere tijd, gericht worden gewerkt naar jouw doel. Je zult hier veel opdrachten en daarmee handvatten ontvangen waar jij mee verder kunt. 

Online coaching

Wat houdt online coaching precies in en welke voordelen heeft het online coachtraject bij B-Bright?

Online coaching wordt steeds populairder. Logisch als je bedenkt dat Nederland in een korte tijd een land is geworden waarin iedereen erg druk is met zijn/haar eigen leven en met dat van de mensen om hen heen. Tijd om naar een coach te gaan? Waar haal je het vandaan?! Hier willen wij bij B-Bright op in spelen door naast de face-to-face coachmomenten ook online coaching aan te bieden.

Maar dan nogmaals de vragen: Waarom werk online coachen zo goed? Wat is het grote voordeel? Wat gebeurt er dan precies tijdens een online coachmoment?

Online coachen bij B-Bright betekend de kwaliteit die je verwacht van een afspraak op locatie, alleen dan vanuit jouw vertrouwde omgeving, op de manier waarbij jij je prettig voelt. Denk hierbij aan alle volgende voordelen:

          Wanneer er behoefte is aan iedere dag online contact, dan kan dit. Het voordeel voor de gecoachte is dat er op elk moment van de dag en de nacht mail contact gemaakt kan worden met de coach. Omdat jij direct iets kwijt kunt aan jouw coach geeft jou dit het gevoel dat de coach er werkelijk op elke gewenst moment voor jou is;

         Jij kunt rustig de tijd nemen om de vragen die er vanuit ons gesteld worden te overdenken en de coach pas terugmailt op het moment dat jij de vragen goed doordacht hebt en hier een passend antwoord op kunt geven. Dit weer ongeacht het tijdstip van de dag of nacht. En dit allemaal zonder een afspraak te hoeven maken met de coach en zonder de deur uit te hoeven!

B-Bright hanteert de volgende contactvormen binnen online coaching:

        Mailen
Voordelen:
§  Een uitkomst voor iedereen die een druk en onregelmatig leven heeft;
§  Veilig, niemand kan jou direct beoordelen;
§  Mailen brengt anonimiteit met zich mee waardoor er meer gelegenheid is tot openheid;
§  In jouw eigen tijd, wanneer het jou uitkomt;
§  In jouw eigen vertrouwde omgeving.

        Telefonisch
Voordelen:
§  Direct contact met jouw coach zonder jouw eigen omgeving te verlaten;
§  Sneller een uitkomst op een vraagstuk;
§  Connectie voelen doordat je een echt gesprek voert.

        Skype
Voordelen:
§  Direct contact met jouw coach zonder jouw eigen omgeving te verlaten;
§  Sneller een uitkomst op een vraagstuk;
§  Connectie voelen doordat je een echt gesprek voert;
§  Connectie voelen doordat jij jouw coach echt ziet;
§  Het gevoel van een face-to-face coachmoment terwijl jij misschien wel aan de andere kant van de wereld zit.

        Whatsapp
Voordelen:
§  Een uitkomst voor iedereen die een druk en onregelmatig leven heeft;
§  Veilig, niemand kan jou direct beoordelen;
§  Whatsapp brengt anonimiteit met zich mee waardoor er meer gelegenheid is tot openheid;
§  In jouw eigen tijd, wanneer het jou uitkomt;
§  In jouw eigen vertrouwde omgeving.

Online coaching bij B-Bright werkt goed omdat: de anonimiteit jou meer de gelegenheid stelt tot grotere openheid, de structuur van de coaching overzichtelijk is, het effectief is omdat jij weet waar jij je precies bevindt in het proces en omdat jij uitgebreid kunt schrijven over jouw probleem, conflict, relatieprobleem of werkstress door deze anonimiteit.

De kern van het online coachen is hetzelfde als bij ‘offline’ coachen. De coach stelt jou vragen in de mail om jouw zelfbewustzijn te vergroten, om toekomstmogelijkheden te ontwikkelen en om jouw talenten beter tot uitdrukking te laten komen.

Bij B-Bright werken wij met 3 pakketten: Kort en Krachtig, Krachtig en Flexibel en Intensief. Het werkt dus heel simpel. Neem contact met ons op en leg in jouw contact formulier uit waarom jij contact zoekt met ons en welk pakket jouw voorkeur geniet. Hierop zullen wij reageren met een ontvangstbericht en de mogelijkheden die er zijn binnen het pakket naar voorkeur.

 

Twijfel niet langer! Het is tijd om een betere versie van jezelf te worden!