Lifestyle Coaching

Lifestyle Coaching

Lifestyle coaching, echt iets van nu en hét antwoord op het haastige leven, de 24 uurs economie en de constante impulsen die jij krijgt van buiten af. Steeds vaker ontstaan er behoeftes en de keuze is enorm. We zoeken rust en bewustzijn, maar anderzijds glamour, spanning en sensatie.

Bij B-Bright coach ik mensen om zelf hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijk leven vorm te geven op de manier die voor hen passend is. De keuze die jij maakt om met mij als coach aan de slag te gaan is heel persoonlijk. Jij wordt je bewust en gaat op zoek naar meer inhoud en zingeving. Hierbij draait het altijd om de drie kernvragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.
Zweverig? Nee, bij B-Bright kan jij een no nonsence aanpak verwachten, waarin ik daadkrachtig en resultaatgericht te werk zal gaan. Naast het behalen van resultaat leg ik een sterk accent op jouw welzijn en geluk. Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij voorop. 

Oké, ik hoor je denken, maar wanneer schakel ik nu een lifestyle coach in?

  • Als jij het moeilijk vindt keuzes te maken;
  • Als jij het overzicht over je leven een beetje kwijt bent;
  • Als jij je eenzaam en leeg voelt;
  • Als jij het moeilijk vindt werk en privé te scheiden;
  • Als jij en jouw partner even niet meer op één lijn zitten;
  • Als jij als ouder/opvoeder lijkt stil te staan in de opvoeding van jouw kind;
  • Als jij je afvraagt: leef ik zelf of word ik geleefd.

Jong en oud kunnen wij mij terecht met de meest uiteenlopende vraagstukken. Ik concentreer mij op kwaliteit, vormgeving en balans tussen de wens en de relatie tot het werk en de wereld om ons heen.

Herken jij jezelf in één of meerdere van de bovenstaande situaties? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen kijken wij of lifestyle coaching bij B-Bright voor jou de geschikte oplossing is.

‘Geluk is een keuze’