Lifestyle Coaching

Op zoek naar een coach die jou kan helpen bij het verbeteren van jouw leefstijl? Samen maken wij, op basis van jouw doelen, een speciaal op maat gemaakt coaching traject, volledig gericht op de leefstijl die jij wilt behalen.

Specifiek, meetbaar en realistisch stellen wij de doelen op die jij wilt behalen om vervolgens in een actief, no-nonsence traject nauw samen te werken om deze gestelde doelen te bereiken!

Sport Coaching

Hulp nodig bij het sporten? Graag coach ik jou bij het bereiken van jouw sportieve doelen. B-Bright hanteert twee verschillende manieren van begeleiding:

  • Personal training
  • Small group training
Meld je aan voor een gratis fitcheck om zo te kijken waar jij staat en welke manier voor jou geschikt is. Meer informatie over de vormen en prijzen? Klik dan op meer informatie.

 

Online Coaching

Alles zoals hierboven beschreven, alleen woon jij niet in de buurt van Harderwijk, of heb jij het al druk zat maar ben jij toch op zoek naar de handvatten van een coach?

Online coaching behoort tot de mogelijkheden bij B-Bright. De afspraken kunnen telefonisch, via de mail, skype of whatsapp plaatsvinden. 

Dus, ben jij misschien voor je werk veel in het buitenland? Ben jij niet in de gelegenheid altijd in Harderwijk langs te komen? 

Bekijk gauw de mogelijkheden en voordelen van online coaching.